Να στείλετε μήνυμα
aboutus

China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd

China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: INEWTECH
Ετήσιες πωλήσεις: 8000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
service: 24hours online service
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Κίνα INEWTECH που βρίσκεται στο Πεκίνο, ο captial της Κίνας. Τώρα η αποθήκη εμπορευμάτων μας εργοστασίων και φορτίου καλύπτει έναν τομέα 8000 τετραγωνικών μέτρων.


Η Κίνα INEWTECH παρέχει τα χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τους σφαιρικούς επαγγελματίες αισθητικής. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε καθιερώσει διαδοχικά τις πωλήσεις, το σχέδιο, την Ε&Α, και τα τμήματα κατασκευής, μόνο την εστίαση στο πρόγραμμα υγείας & ομορφιάς, που αφιερώνεται για να παρέχει τις έξοχες μηχανές ομορφιάς και για την εμπορική και εγχώρια χρήση. Όλα τα προϊόντα είναι ολοκαίνουργια, designede από την ομάδα μας, η σειρά προϊόντων μας άνω των περισσότερο από 300 ποικίλλει σε 15 σειρές συμπεριλαμβανομένου του ανυψωτή στηθών, της απώλειας βάρους, της αναζωογόνησης δερμάτων, της αφαίρεσης τρίχας, του μασάζ, Detox, της αφαίρεσης ακμής, Lightening, της υγειονομικής περίθαλψης, BodyTesting και Other.As που η επιχείρηση αναπτύσσεται βαθμιαία & αυξάνεται, μπορούμε τώρα να κάνουμε να σχεδιάσουμε και να παρέχουμε την αξία παραγωγής 300 δισεκατομμυρίων κάθε χρόνο. Παροχή των ικανοποιητικών προϊόντων για τους διανομείς σε όλο τον κόσμο.

 

Η Κίνα INEWTECH έχει μια πεπειραμένη σύγχρονη ομάδα σχεδίου μηχανών ομορφιάς, 80% του προσωπικού που βαθμολογείται από τα κόσμος-τοπ πανεπιστήμια με το μεταπτυχιακό. Εστιάζουμε στην παροχή των πρακτικών, οικονομικών, ανθεκτικών και όμορφων μηχανών σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά. Η επιχείρηση είναι επίσης ενεργά δεσμευμένη σε βάθος συνεργασία και εκμάθηση με τις διεθνείς κύριες επιχειρήσεις στην αισθητική περιοχή μηχανών, δεσμευμένη να παρέχει την παγκόσμιους περισσότερους προηγμένη τεχνολογία και τον εξοπλισμό για τους πελάτες μας.

 

Εκτός από την ποιότητα των προϊόντων, στρεφόμαστε έντονα στην παράδοση μιας άριστης υπηρεσίας. Σας προσφέρουμε πλήρεις πριν και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Αυτός μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη μας να πάρει τη στιγμιαία απάντηση από μας εάν οποιοδήποτε πρόβλημα με το προϊόν μας. Η ευγενική και επαγγελματική υποστήριξη ομάδων είναι διαθέσιμη μέσα σε 3 ώρες, με -ζωντανά συνομιλία και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να απαντήσει στα οποιαδήποτε inquirys σας. Χάρι στο εσωτερικό QC μας στην ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, με τη σε βάθος γνώση προϊόντων αισθητικής, είμαστε σε θέση μια πλήρη εξουσιοδότηση 3 ετών σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς μας.

 

Οι στόχοι επιχείρησης «γίνονται σημαντικός προμηθευτής εξοπλισμού αισθητικής από την Κίνα».
 

Ιστορία

Η επιχείρηση επιστήμης & τεχνολογίας ομορφιάς της Κίνας Inewtech από το 2010. Όπως μέχρι στιγμής, έχουμε περισσότερο από 11 έτη εμπειρίας στην παραγωγή της μηχανής ομορφιάς.

 

Εμπορική επιχείρηση επιστήμης & τεχνολογίας ομορφιάς της Κίνας Inewtech που ιδρύεται από το 2017, εξάγουμε την αξία περισσότερων από 50 εκατομμυρίων των μηχανών το χρόνο.

Υπηρεσία

Αφότου υποστηρίζουν οι πωλήσεις

Προσφέρουμε το εγχειρίδιο χρηστών και το βίντεο λειτουργίας Youtube ως μήνα guidance.12 σας για τη μηχανή οικοδεσποτών, liftelong υπηρεσία συντήρησης. Καλά - οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη, οποιοδήποτε πρόβλημα μηχανών, θα παράσχουν την επαγγελματική λύση σύντομα. Η υπηρεσία προσφοράς ομάδων επαγγελματικής κατάρτισης σε χιλιάδες από τα σαλόνια, κέντρο ομορφιάς, κλινικές στην Κίνα, και θα παράσχει τα αξιόπιστα θέτοντας advices αναφοράς και λειτουργίας ημερομηνίας.

1. Έχετε οποιαδήποτε εξουσιοδότηση για αυτήν την μηχανή;
Ναι. 18months εξουσιοδότηση της κύριας μονάδας, 3 μήνες εξουσιοδότησης των μερών. Διάρκεια ζωής
τεχνική υποστήριξη.
2. Πώς είναι η μεταπώλησή σας υπηρεσία;
Έχουμε μια επαγγελματική ενισχυτική ομάδα τεχνολογίας για τις έγκαιρες υπηρεσίες σας. Μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια που χρειάζεστε intime τηλεφωνικώς, whatsapp, σε απευθείας σύνδεση συνομιλία (συζήτηση Google, Facebook, Skype). Παρακαλώ
μας ελάτε σε επαφή με μόλις έχει η μηχανή οποιοδήποτε πρόβλημα. Η καλή υπηρεσία θα προσφερθεί.
3. Ποια πιστοποίηση έχετε;
Οι όλες μηχανές μας έχουν το CE, πιστοποίηση του ISO 13485 που εξασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια.
Οι μηχανές μας είναι κάτω από την ακριβή ποιοτική διαχείριση για να εξασφαλίσουν καλή ποιότητα. Επειδή πλήρως καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα εάν η μηχανή έχει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια να εργαστεί oversea.

4. Θα διδάξετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την μηχανή;
Ναι, μπορούμε να παρέχουμε ένα πλήρες βίντεο εγχειριδίων και χρήσης χρηστών για την οδηγία και την εφαρμογή. Και η 24/7 σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία συμβούλων σας εξασφαλίζει ο, τιδήποτε πρόβλημα και όποτε συναντάτε, μπορείτε να λύσετε εύκολα.
Είναι εύκολο να λειτουργήσει από καθέναν με τις οδηγίες.

Η ομάδα μας

Το Inewtech ενσωματώνει την παραγωγή Ε&Α, τις πωλήσεις και τις traning υπηρεσίες για μια ιδιαίτερα αποδοτική και βέλτιστη manufacturering εταιρία. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα καλά εκπαιδευμένων τεχνικών ταλέντων που ειδικεύεται στους διάφορους τομείς, όπως η οπτικοηλεκτρονική τεχνολογία τεχνολογίας, οι ιατρικές αισθητικές κλινικές, το μηχανικό σχέδιο, το σχέδιο apperance προϊόντων, ο ιατρικός σύμβουλος ομορφιάς και άλλες σχετικές με το apperance βιομηχανίες, αυτήν την περίοδο έχουμε περισσότερο από 200 καλά εκπαιδευμένα, οι υπάλληλοι.

 

Σχέδιο: 21, πεπειραμένη σύγχρονη ομάδα σχεδίου μηχανών ομορφιάς, 80% του προσωπικού που βαθμολογείται από τα κόσμος-τοπ πανεπιστήμια με το μεταπτυχιακό.

Ε&Α:   16 επιστήμονες χωριστά από τις ΗΠΑ και την ΕΕ και την Κίνα.

Τμήματα κατασκευής: 106 εργασίες με την εκτενή επαγγελματική εμπειρία

Πωλήσεις: διευθυντής 33 πωλήσεων και 5 πωλήσεων με την επαγγελματική γνώση μηχανών και τις καλές υπηρεσίες.

Προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών: 10 καλά εκπαιδευμένοι υπάλληλοι.

 

Κίνα China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα China Inewtech Beauty Science & Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Στοιχεία επικοινωνίας